Bryggor och sena sommarkvällar

Innan hade vi flera bryggor vid sjön men nu finns det bara en kvar. Tror att det är för att ungdomarna brukade vara där och förstörde dem hela tiden. Antar att de tillslut gav upp att anlägga nya bryggor och bara lät det vara. Och jag förstår det, även om det är lite tråkigt. Men vi bor ju själva nära sjön så tänker att det kanske är dags för oss att skaffa en egen brygga istället för att använda den allmänna.

De som fixar med de allmänna bryggorna här på Lidingö är ett företag som heter Reuterskiöld Snickeri AB och tänker att det kanske kunde vara en bra idé att kontakta dem för att få byggt och installerat en brygga åt oss också. Hittills har vi klarat oss bra utan, det är bara att gå ner i vattnet, trots att bottnen är lite sådär precis i början, men det blir bättre längre ut och jag brukar ändå börja simma tidigt så lite skit för fötterna skadar inte.

Det bästa med att ha en brygga tycker jag är att man då kanske kan sitta ute på den på sommaren, om man ser till att bygga en liten större så att man kan ha en bänk och kanske till och med ett bord där så att det går att sitta där och dricka vin om kvällarna. Det är väl inte helt fel. Kanske grillkväll och sen sitta och äta och kolla på solnedgången på bryggorna?

Nej, får nog se till att ta tag i det här och ta kontakt med de på Reuterskiöld Snickeri AB här på Lidingö.