Jag fann hjälpen i distanshealing

God eftermiddag! Varmt välkommen ska du vara till mig och min blogg för ett nytt intressant inlägg. Idag tänkte jag nämligen prata lite om den hjälpen jag har fått genom distanshealing tack vare företaget Gudinnekraft i Nord.

Under det senaste året har jag mått väldigt dåligt, framförallt psykiskt. Allt från läkare till psykologer har försökt hjälpa mig men ingenting har verkat fungera, för jag har ju inte blivit bättre efter deras hjälp. Trots att det inte fungerade för mig fortsatte jag leta efter alternativ som kunde göra, då kom jag i kontakt med healing på riktigt för första gången. Jag hittade nämligen det här företaget och såg att de erbjöd distanshealing, vilket skulle passa perfekt. Företaget ligger nämligen i Umeå och jag bor ett par timmar därifrån, därför passade det bättre med distanshealing än att jag åkte upp dit. Till en början var jag lite tveksam på om det skulle fungera eftersom inget annat hade fungerat på mig, men det visade sig att det inte fanns något att tveka på. Jag fick otroligt bra hjälp, all den hjälpen jag ville ha fick jag. Det visade sig även att det här var lösningen för mig, healing gjorde att jag började må bättre psykiskt. Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde innan jag var i kontakt med det här företaget, vilket gör att jag kan tacka dem från botten av mitt hjärta. Sedan kan jag säga att jag vill rekommendera er att också prova distanshealing om det skulle vara så att ingenting fungerar för er, det kanske är lösningen för er också. Ha nu en fortsatt trevlig dag och även en trevlig helg, så hörs vi igen nästa vecka.