Golvläggare och dåliga mornar

Idag är ingen bra dag. Det började med att jag försov mig. Klockan ringde och jag vaknade, tänkte att jag bara skulle blunda lite innan jag gick upp men somnade om och vaknade trettio minuter senare. Sen satte jag på kaffe, hällde upp det i en kopp och när jag ska gå så fastnar jag med strumpan i en stor flisa i golvet, snubblar och spiller ut kaffe över hela golvet. Kan en dag börja så mycket sämre än det? Tveksamt faktiskt.

Det enda bra som kom av det här var att det påminde mig om att jag faktiskt behöver göra någonting om golvet. Har varit medveten om att jag borde ha anlitat golvläggare för att fixa golvet för länge sedan. Det har varit slitet och haft massa flisor så det har varit aktuellt att göra någonting med det länge och ändå har det bara blivit att jag har skjutit upp det. Men för att undvika att samma sak händer flera gånger, jag behöver faktiskt mitt kaffe för att vakna på morgonen, så ska jag se till att anlita golvläggare snabbast möjliga för att slippa och lackera golvet.

Kollade med de på jobbet direkt när jag kom dit och en av dem har precis renoverat hemma och de hade hjälp av en firma som hette Stockholms Golv & Måleri AB för att lägga om sitt golv som de var väldigt nöjda med. Så får se, det kanske blir att jag anlita dem då. Kanske ska läsa på lite mer om dem först, för allt jag vet nu är att de heter Stockholms Golv & Måleri AB och att de har anställda golvläggare. Känns som att jag borde veta åtminstone lite mer innan jag överlåter ansvaret för mitt golv och hem till dem.