Att jobba med städning och sanering

Om du hade frågat mig för fem år sedan vad jag trodde att jag skulle jobba med hade jag aldrig någonsin sagt städerska. Jag hatade att städa och hade det alltid otroligt stökigt hemma. Jag har det väl fortfarande lite dammigt, men det är nog bara hälsosamt. Bättre det än att det är helt fläckfritt.

Men jag hade väldigt svårt för smutsiga utrymmen, i alla fall utrymmen som var väldigt smutsiga och det har jag inte nu. Har fått vänja mig av vid det för idag kan jag vara hemma hos folk som har det så smutsigt att vi har fått inse att det inte går att göra någonting åt det och så har vi istället kontaktat Z Entreprenad & Konsult AB, som vi har ett litet samarbete med, och så har de kommit och gjort en sanering. För ibland är det verkligen så illa att en sanering är det enda som kommer att få det rent igen. Så lite obehagligt är det att vara där då, men det blir bättre för varje gång jag ser det.

Z Entreprenad & Konsult AB ligger i Karlstad, precis som vi, så de brukar vara väldigt snabba med att komma. Tycker att de gör ett helt otroligt jobb. Fattar inte hur de klarar av det, tänker att jag aldrig skulle kunna jobba med sanering. Men som sagt så trodde jag samma sak om städning för några år sedan så vem vet. Om fem år kanske det är jag som jobbar med sanering på Z Entreprenad & Konsult AB här i Karlstad.