Mobilägande och mobilreparationer

Samtidigt som jag tycker om att ha en mobil med stor skärm så gör det den betydligt mer mottaglig för skador. Känns som att det idag räcker att tappa mobilen i backen en gång och har man då otur så får den en spricka. Har man alldeles för mycket otur så går den efter det inte att använda överhuvudtaget.

Hittills har mina mobiler klarat sig, i alla fall från att dö helt och de har endast fått repor och skador, sådant som går att fixa. Har lämnat in den på Mobilgallerian två gånger redan och fått hjälp med mobilreparationer. Det bästa med den butiken är att de är så snabba och allt som oftast är mobilen reparerad och fixad inom 24 timmar från det att jag lämnat in den och det gäller även den gången när jag spräckte hela skärmen.

Förutom att spräcka skärmen så har jag lämnar in mobiler för mobilreparationer för batteriets skull. Batteriet som var alldeles för kast för att jag skulle orka med den. Det höll bara omkring halva dagen, i några timmar innan jag behövde ladda den igen. Och det funkade inte under någon längre tid, utan blev otroligt irriterande så det blev helt enkelt att jag lämnade in den till Mobilgallerian i Gamla stan och fick den fixad.