Byggföretaget jag tidigare haft kontakt med

Har du tröttnat på hur det ser ut hemma hos dig och känner att det är dags för en förändring? Kanske dags att göra en omfattande renovering för att få det så som du önskar. Precis i det läget är jag nu. Känner att det är dags att göra en förändring här hemma. Tänker dock att det inte ska vara någon alltför stor förändring bara här och nu utan att jag ska börja med att renovera ett rum i taget. För annars kommer det sluta med att allting blir sådär halvdant istället.

Har haft lite kontakt med ett byggföretag i Saltsjöbaden, nämligen Irenell & Co AB, tidigare då jag funderade på att bygga ut vardagsrummet. Men så blev det ingenting med det men jag tyckte ändå att de på byggföretaget skötte allting med det väldigt bra och att de hade väldigt duktiga hantverkare. Så tänker faktiskt att det nog kommer att vara en bra idé att kontakta dem nu igen för att göra om. De var bra på att fixa med det tidigare så de kommer nog vara bra nu också. 

Det går lätt att se olika referensjobb som Irenell & Co AB har gjort på deras hemsida, som förövrigt är väldigt snygg, så det känns verkligen som att det går att lita på dem. Så får väl ta och göra det nu och så blir det som det blir helt enkelt. Ska bara bestämma mig för vilken del av huset jag vill renovera först innan jag kontaktar byggföretaget, om jag kanske ska ta vardagsrummet eller om det blir sovrummet först istället.

Du gillar kanske också...